Coronaviruset och julmatkasse för barnen!

2011 startade Hand i Hand julkampanjen ”för ett leende barn” som syftar till att ge barnen en jul att minnas med god mat och eventuellt gåvor från tomten. Nu närmar sig julen och vi vet att många av de familjer  som ingår i vår verksamhet inte har har ekonomisk möjlighet att köpa egen julmat.

I denna svåra situation vill vi på CIDIC och HandiHand anordna en julfest så att familjerna ska få en speciell dag, då de kan vara glada, ha roligt och stärka familjebanden, så att familjerna kan enas och samla mod att konfrontera coronaviruset. I denna svåra  situation vill vi på handihand anordna en julfest så att familjerna ska få en speciell dag, då de kan vara glada, ha roligt och stärka familjebanden, så att familjerna kan enas och samla mod att konfrontera coronaviruset.

JULFESTEN 2020 kommer att hållas den 23 december i två omgångar för att minska antalet personer som deltar samtidigt. Vi kommer att följa alla försiktighetsåtgärder, det vill säga att man måste använda munskydd, hålla ett avstånd på 2 meter mellan familjerna, tvätta händerna och använda handsprit.

Familjerna kommer se en rolig show med några underhållare, det kommer att vara tävlingar, lekar och familjeaktiviteter där varje familj har chansen att vinna ett pris och de kommer även få njuta av en god jullunch och eventuellt få en julmatkasse och gåvor  från tomten.

Vi hoppas därför att du har möjlighet att hjälpa oss att förverkliga den här jujlfesten och julklappsutdelningen för att glädja familjerna och era fadderbarn som behöver det mer än någonsin i år. Vi skickar därför med ett blankt inbetalningskort där alla bidrag, stora som små är välkomna. Naturligtvis kan du även swisha ditt bidrag till oss och då på SWISH NR: 123 320 0318. Glöm inte att öronmärka ditt bidrag.

Sista datum för insättning av pengar för köp av julklappar och julmatkasse är satt till den 21 december.  De medel som kommer oss tillhanda efter  det datum kommer att användas till inköp av julklappar och julmatkasse i efterhand. Vi kommer som vanligt lägga ut bilder och information om festen på vår hemsida.

Vi önskar er en fin jul och hoppas att 2021 kommer med hopp och bättre tider, för alla.

Tack på förhand för er fantastiska hjälp.
 
Aleida Torrez Balderrama
Ordförande CIDIC