Ett stort tack för julfesten !!!

loading...

Vår julfest bjöd på allt möjligt och glädjen var mycket närvarande, även om den till viss del doldes av ansiktsmaskerna. Vi fick njuta av en fantastisk clownföreställning, där clownerna med sina rackartyg fick alla att skratta, vi fick se magi som förvånade alla och fick oss att tänka efter och det lottades ut julkorgar med livsmedel till familjerna som de kan använda till sina dagliga måltider. De familjer som deltog i tävlingarna kunde också vinna livsmedel och andra saker.
 Och den mest efterlängtade stunden, förutom utdelning av julklappar från faddrarna, var julmåltiden som familjerna fick äta och njuta av tillsammans.  De tyckte maten var så god att de applåderade kocken och hennes fantastiska smaksättning.  
Efter att familjerna ätit upp julmaten, önskade de med gester och på avstånd varandra en god jul och gott nytt år 2021 och återvände nöjda hem.
Ett stort tack till er alla som bidrog till julfesten. Vi fick in 25.450 kr som gjorde att även årest julfest blev en succé.
Vi önskar er alla en  God jul och ett Gott nytt år!

Ett stort tack för julfesten!!!

Med risk för regn genomfördes årets julfest på Cidic:s utegård. Regnet uteblev och alla som kom var otroligt glada.  Barnen började dansa och skratta så fort komikergruppen kom igång.  Julstämningen höjdes ännu mer när folkdansgruppen, "Nuevo amor",  som Cidic hyrde in började spela typiskt boliviansk musik.  Barnen och föräldrarna dansade med glädje tills julmaten skulle börjas serveras. Det serverades en underbar härlig grillad kyckling med, ris, sötpotatis, sås och sallad till. Höjdpunten var dock när barnen bjöds på läsk, kakor och godis.
Vår förhoppning var att få in 30000kr till julfesten. Vi fick in 33580 kr. Det gör att vi även  imorgon, när julklapparna ska delas ut,  kan bjuda barnen på choklad,  bullar, kakor och godis. Från vår sida vill vi uttrycka vår djupaste tacksamhet till personalen på HandiHand, faddrar och våra bidragsgivare för att ni gjorde det möjligt för oss att ge barnen och deras föräldrar en jul att minnas med glädje! Vi önskar er alla en
God Jul och ett Gott Nytt År

Tack för julfesten 2015!

Stiftelsen Hand i Hand, samt faddrar och bidragsgivare i Sverige
har än en gång gjort det möjligt för familjerna på föreningen CIDIC att samlas för en angenäm stund tillsammans på JULFESTEN 2015. På festen deltog runt 1 750 personer.

Läs mer..