Ett stort tack för julfesten!!!

Med risk för regn genomfördes årets julfest på Cidic:s utegård. Regnet uteblev och alla som kom var otroligt glada.  Barnen började dansa och skratta så fort komikergruppen kom igång.  Julstämningen höjdes ännu mer när folkdansgruppen, "Nuevo amor",  som Cidic hyrde in började spela typiskt boliviansk musik.  Barnen och föräldrarna dansade med glädje tills julmaten skulle börjas serveras. Det serverades en underbar härlig grillad kyckling med, ris, sötpotatis, sås och sallad till. Höjdpunten var dock när barnen bjöds på läsk, kakor och godis.
Vår förhoppning var att få in 30000kr till julfesten. Vi fick in 33580 kr. Det gör att vi även  imorgon, när julklapparna ska delas ut,  kan bjuda barnen på choklad,  bullar, kakor och godis. Från vår sida vill vi uttrycka vår djupaste tacksamhet till personalen på HandiHand, faddrar och våra bidragsgivare för att ni gjorde det möjligt för oss att ge barnen och deras föräldrar en jul att minnas med glädje! Vi önskar er alla en
God Jul och ett Gott Nytt År

Tack för julfesten 2015!

Stiftelsen Hand i Hand, samt faddrar och bidragsgivare i Sverige
har än en gång gjort det möjligt för familjerna på föreningen CIDIC att samlas för en angenäm stund tillsammans på JULFESTEN 2015. På festen deltog runt 1 750 personer.

Läs mer..