Studentexamen - tack fadder Susanna!
 

loading...

Lördagen den 4 december 2020 hölls i området Llojeta en studentexamensceremoni där fadderbarnet Claudia Quispe tog studenten tillsammans med sina 24 klasskamrater. Det var endast elevernas föräldrar som deltog vid ceremonin för att undvika risken för smittspridning av covid-19.
Claudias svenska fadder Susanna Berthelsen, skickade för att visa solidaritet och uppskattning för sitt fadderbarn Claudia ett känslosamt meddelande till henne, för att uppmärksamma det hon åstadkommit efter 14 år av studier och med önskningar om att hon ska fortsätta nå framgång och varje dag uppnå sina drömmar.
När Claudia fick meddelandet, blommorna och fotot på sin fadder, som stöttat henne under de här 14 åren, grät hon av rörelse och tacksamhet till sin fadder som alltid funnits vid hennes sida.
Claudia bär samtidigt på en sorg på grund av det ständiga avvisandet från hennes pappa som inte vill erkänna henne som sin dotter och inte heller ville delta vid hennes student. Trots att Claudia bjöd honom så kom han inte, vilket gjorde Claudia väldigt ledsen. Men hon kan ändå vara trygg i att hon har den villkorslösa kärleken från sin mamma, sina syskon och sin fadder.
Tack fadder Susanna för allt du under 14 år har gjort för mig!